Bob Casino Reviews

Bij Bob Casino biedt meer dan 1.000 verschillende games aan. Het online casino bezit een van de grootste catalogussen tussen online casino’s. Voor casinospellen zoals BlackJack en roulette zijn er tafelspellen beschikbaar, terwijl het live casino diezelfde spellen aanbiedt, maar dan begeleid door een echte croupier. In dit live casino speel je via een live videoverbinding.

Bob Casino plus- en minpunten

+ Betrouwbare vergunning op Malta
+ Live casino met Evolution Gaming spellen
+ Uitgebreid VIP programma
– Bonus moet 40 keer rondgespeeld worden
– Veel klachten over uitbetalingen

Spelaanbod

Het spelaanbod bestaat uit online gokkasten, live spellen en tafelgames. Alle spellen zijn te filteren op softwareontwikkelaar. Zowat elke populaire ontwikkelaar is in de lijst te vinden. Denk aan NetEnt, Play ’N Go, Amatic en Microgaming.

Live casino

De meeste spellen in het live casino worden aangeboden door Evolution Gaming, een betrouwbare en zeer bekende speler in de live casinowereld. Er zijn tientallen verschillende spellen te vinden, variërend van klassieke varianten tot aan zeldzamere versies.

Bonussen

Een van de bonussen van Bob Casino is de zogenaamde ‘sign-up bonus’. Deze bonus krijg je nadat je een account hebt aangemaakt. Hierbij hoef je niet zelf een tegoed te storten. De 10 spins die je krijgt voor het aanmaken van een account zijn voor iedereen. Stort je wel geld, dan krijg je een bonus over de eerste drie stortingen. De eerste storting heeft een maximumbedrag van € 100 én 100 gratis spins. De tweede storting geeft je maximaal € 200. Bij de derde storting krijg je weer maximaal € 200, maar daarbovenop nog eens 30 gratis spins.
Je moet een minimale storting van € 20 maken om in aanmerking te komen voor de welkomstbonus. Daarnaast moet het bonusbedrag eerst 40 keer worden rondgespeeld, voordat je het bedrag kan verzilveren. Alleen als er aan de inzetvereisten is voldoen, kan het bonusbedrag op worden genomen als cash. Je kunt één bonus tegelijk activeren.

Bonuskalender

Naast de welkomstbonussen stelt Bob ook elke week een promotiekalender op. Iedere dag profiteren spelers van een nieuwe promotie in de vorm van een geldbonus of gratis spins. Op het moment van schrijven is dat bijvoorbeeld op de maandag een gratis spins bonus bij een storting van minimaal € 40. De ontgrendelingsvoorwaarden verschillen per bonustype.

Toernooien

Als je het tabje ‘Tournaments’ aanklikt zie je direct welke toernooien actief zijn. Dit zijn er meestal rond de drie op een dag. De buy-in, de hoofdprijs en de start- en einddatum staan duidelijk aangegeven per toernooi.

VIP programma

Het VIP programma heeft maar liefst 22 niveau’s die je kunt bereiken. Hoe hoger het level, des te groter de beloning. Voor elke € 18 die rondgespeeld wordt, verdient een speler 1 BPS. De beloningen variëren van gratis spins tot aan geldprijzen. Een speler die het hoogste level bereikt met 300.000 BPS, krijgt een geldbedrag van € 10.000. Aan alle beloningen in de vorm van free spins en bonusbedragen hangt wel een inzetvereiste van drie keer de waarde.

Vergunningen

Bob Casino heeft een goklicentie van de Malta Gaming Authority. Dit wordt beschouwd als een betrouwbare casinovergunning. De Kanspelautoriteit in Malta checkt online casino’s op eerlijke bedrijfsvoering. Je kunt er dus vanuit gaan dat je bij Bob in een veilige omgeving speelt.

Klantenservice

De live chat van Bob Casino is dag en nacht bereikbaar. Eventueel kun je ook een mailtje sturen met een opmerking, vraag of klacht.

Geld storten en uitbetalen

Bij Bob Casino vind je de gebruikelijke methodes om geld te storten, zoals met Creditcard, e-wallets zoals Trustly en Skrill en paysafecard. Ook het minder gebruikelijke iDeal is een optie. Wat het meest opvalt aan het storten en uitbetalen is dat je met Bob Casino het complete bedrag in minder dan een uur in je e-wallet kan hebben.

Conclusie

Bob Casino heeft een uitgebreid aanbod aan spellen van gerenommeerde softwareontwikkelaars. Het live casino bevat spellen van Evolution Gaming, de marktleider op het gebied van live casinospellen. Daarnaast zijn er voor nieuwe spelers als bestaande spelers elke dag promoties beschikbaar. De klantenservice is dag en nacht bereikbaar.

Review schrijven over Bob Casino Reviews

Review schrijven
Sorteer op:
  • happy face
    Pieter

    Beoordeeld op 15/10/2020

    Ik zie veel mensen klagen over uitbetalingen hieronder, indd het casino is moeilijk als het gaat om documenten. Als je een mail stuurt en vraagt wat er precies op moet staan helpen ze je perfect. Het kan even duren voordat al je documenten zijn goedgekeurd maar als dat is gebeurd krijg je altijd je geld. Ook veel mensen klagen over bonussen, casino’s doen dit om mensen te lokken en er zitten super veel regels aan die bonussen, lees dus eerst echt goed wat wel mag en wat niet. Als je je er aanhoud kun je ook een bonus uitcashen. Ik praat uit ervaring.

  • sad face
    Henk

    Beoordeeld op 04/10/2020

    Er word me verteld dat ik mijn bonus moet annuleren om uit te betalen door ene Laura van de klantenservice via de chat, zodra ik dit doe verdwijnt de +-1000 euro die ik gewonnen heb een word me verteld dat ik dit niet ongedaan kan maken, oplichters die ik ga melden bij de kansspelpolitie!

  • sad face
    Suus

    Beoordeeld op 25/08/2020

    Waardeloos ook contact met hun met standaard reacties Zowel e-mail als chat Zou geen geld storten want gewonnen geld daar kan ik naar fluiten zou lekker gratis spelen zonder account Ik had €700 gewonnen helaas niks ontvangen en account is zomaar geblokkeerd

  • sad face
    Stef

    Beoordeeld op 06/07/2020

    Ik had gespeeld met bonus, uiteindelijk 1700 gewonnen krijg ik een mail dat al het geld weg is, want ik had me niet aan de regels gehouden van de bonus. Blijkbaar mag je niet meer dan 5 euro inzetten met het gewonnen geld en veel spellen mag je blijkbaar niet spelen. Ik vind het echt schandalig !!! Niet spelen met bonus dus!

  • sad face
    lisetta

    Beoordeeld op 27/05/2020

    stelletje oplichters win je 600 euro krijg je niets uitbetaald

  • sad face
    Dorian

    Beoordeeld op 26/05/2020

    Zeer slecht, betalen je winst niet uit, en er word niet eerlijk gespeeld. Een stelletje oplichte trs zijn het. Dus wees gewaarschuwd. Speel nooit bij BOB CASINO

  • happy face
    Dora

    Beoordeeld op 25/05/2020

    Bob casino is een zeer zeer slecht casino, bets bij roulette worden regelmatig na inzetten verwijderd, vooral hoge bets, regelmatig worden gewonnen bedragen niet uitgekeerd bij winst, en daar door veel winst misgelopen. Daar aan kun je zien d aat het er niet eerlijk aan toe gaat. Een stelletje oplichters zijn het

  • sad face
    Jeroen

    Beoordeeld op 20/05/2020

    Zeer zeer slecht echt een stelletje oplchters. Betalen gewonnen bedrag regelmatig in casino niet uit, of als je teveel in hebt gezet worden keer op keer je bets verwijderd terwijl jou getallen dan vallen, dat kan geen toeval zijn Er worden bij hun veel fouten gemaakt zodat je naar je geld kunt fluiten. De support is ook waardeloos ze werken onder één hoedje. Dus geen wonder dat het casino wint, je word bedonderd waar je bij staat.

  • upset face
    Danielle

    Beoordeeld op 20/05/2020

    Zeer slecht, stelletje oplichters betalen winsten niet uit, je word daar eecht bedonderd. Ga naar een Holland Casino. Bij alle pnline casinos word je bedonderd, ik spreek uit ervaring. Speel nooit bij Bob Casino

  • sad face
    Frank

    Beoordeeld op 19/05/2020

    Ik heb 150 euro gestort en kreeg 100 euro bonus. Eerst blackjack gespeeld en daarna de wagering requirements voldaan op slots van 2 euro per keer. Nu krijg ik onderstaande mail... Dear Player, We noticed, that you have breached our maximum allowed bet with an active bonus rule. You have breached maximum allowed bet playing with "First deposit" bonus. We remind you that when the bonus is active, your bet can’t exceed 300 RUB / 5 EUR / 5 USD / 50 NOK / 6.5 CAD / 6.5 AUD / 6.5 NZD / 20 PLN / 125 CZK (Unless stated otherwise in special terms for the bonus). Purchasing any game features (including but not limited to respins) will add to your bet amount. If the player exceeds the maximum bet when the bonus is active, Casino reserves the right to confiscate the winnings. Therefore, we have made the decision to confiscate the winnings. You are left with the initial deposit from which you activated the bonus. Please, be more careful while playing in the future! Please inform us if you want to receive your bet history to check all information by yourself. You can get acquainted with the full version of our Bonus Terms & Conditions on our website. "https://www.bobcasino.com/promotions" Bonus Terms & Conditions Keep in mind that you have agreed with our terms and conditions during the registration process. Thank you for understanding! Best regards, Casino Support Team Met andere woorden je krijgt enkel je deposit terug ipv de 1570 euro die je na 8 uur spelen hebt gewonnen. Dit lijkt mij niet te kloppen. Iemand tips?

  • sad face
    Jeroen

    Beoordeeld op 19/05/2020

    Zeer zeer slecht, bij roullette worden winnende bets regelmatig niet uit betaald en hoge inzetten regelmatig verwijderdvoor een een aankomend nummer waarop ik had ingezet en daardoor dus veel winst ben mis gelopen dus dat zegt al genoeg, een stelletje oplichters zijn het. Winnen is er op deze manier dus niet bij.

  • sad face
    Norman

    Beoordeeld op 16/05/2020

    Na een avondje met een vriend samen van €1300 uiteindelijk €2000 weten te maken. De volgende dag wilde we uit laten betalen maar omdat ik via mijn rekening had gestort en de account was van mijn vriend kregen we te horen dat we niet kregen uitbetaald en account werd gesloten. Op meerdere mailtje van ons wordt gewoon niet gereageerd. Echt belachelijk.

  • sad face
    Emile

    Beoordeeld op 09/05/2020

    Helaas onbereikbaar in IvorenToren? evenals One Time voor Casino klachten geeft geen goede reden weigering uitbetaling. Is kleinbedrag,principe zaak.

  • sad face
    Andre E

    Beoordeeld op 07/05/2020

    Oplichters betalen niet uit alle docs opgestuurd 200 euro

  • sad face
    Jimmy

    Beoordeeld op 01/05/2020

    Waardeloze site! Word express lastig gedaan met uitbetalen. Verzoek Word vaak gecanceld omdat zogenaamd kopieën ontbreken. Dit zodat men alsnog verder speelt en alles weer kwijtraakt, omdat kasten ineens veel minder vaak prijs geven. Leve de computertechniek

  • sad face
    Rick

    Beoordeeld op 25/04/2020

    Gigantisch slecht casino. Ik heb met een storting van 200 euro 6000 euro bij elkaar weten te spelen. Toen ik eenmaal wilde uitbetalen moest ik alle documenten sturen, nou geen probleem dus ik heb alles toe gestuurd. Na een dag zag ik dat er 2 van de 3 documenten waren afgekeurd vanwege gebrek aan informatie, vreemd, want alle informatie stond er op. Dus ik heb 2 nieuwe documenten verstuurd want ik wilde immers 4000 EU uitbetalen wat de maximale withrawal is bij Bob casino. Vandaag wilde ik proberen in te loggen en zag ik dat mijn account is geblokkeerd zonder enige reden en zie ik mijn 6000 euro nooit meer terug ben ik bang. Ik ben er vanaf nu helemaal klaar mee met die malafide *********** mij zien ze nooit meer terug!

  • happy face
    Sam

    Beoordeeld op 14/04/2020

    Heb geen klachten heb vandaag uitbetaald en het staat al op mijn rekening. Dus ik weet niet waarom mensen klagen ????

  • sad face
    Dani

    Beoordeeld op 24/03/2020

    Echt een slecht casino is nog niet eens 1 ster waard win je 200 euro gaan ze je account blokkeren echt oplichters bah

  • sad face
    Henk

    Beoordeeld op 10/03/2020

    Geen bonus bij eerste storting gekregen puur oplichting

  • sad face
    Tjalling

    Beoordeeld op 27/02/2020

    Slecht Casino Na 4 x uitbetaling, beginnen ze moeilijk te doen over je geuploade documenten Niet doen dus

  • sad face
    As

    Beoordeeld op 20/01/2020

    Super slecht !! Ik had mijn bonus bijna vrijgespeeld.ik logde uit en toen ik terug was weer in. Al mijn geld was weg. Ik via chat contact gezocht ik moest een screenshot maken, dat kon natuurlijk niet er stond immers geen geld op. Een mail gestuurd naar support. Zezeiden dat ik mijn bonus had removed? Echt slecht want dat had ik niet gedaan.het lijkt wel of ze niet willen uitbetalen. Inderdaad niet op spelen.

  • sad face
    Sabina

    Beoordeeld op 09/01/2020

    Ik vond het een leuk casino om te spelen. Ik speelde black jack. Al gauw had ik van 50 euro veel geld gemaakt. Ik had alle gevraagde gegevens ge-upload, (print screen bankgegevens met naam, nr en je adres en logo van de bank, screen shot van de 1e storting en paspoort dit zijn er best veel. Als je het mij vraagt te veel. Hier kreeg ik geen antwoord op of het goed was. Ik dacht door de drukte zal dat wel komen ofzo. Toen ik wilde uitbetalen bleek het elke keer niet goed gekeurd te worden. De support groep die ik kon chatten vertelde mij dat ik een mail moest sturen want er klopten gegevens niet. Vreemd want ik heb alles aangeleverd en niks vals ofzo. Zou niet weten waarom? Krijg ik een mail terug van de veiligheid dat ze me niet kunnen achterhalen en meteen mijn accountgeld wat ik gewonnen heb, hebben ingenomen (meer dan 1600 euro). Of ik het geld wat er over is gebleven (ooit mijn gestorte bedrag) wel zsm wil terug boeken voordat het account afgesloten wordt. Dit schijnen ze te mogen als je valse informatie of geen informatie wil geven. Ik heb ze alles gegeven en niet vals. Ik heb uiteraard een mail gestuurd maar ik heb er een hard hoofd in. Je staat een beetje machteloos en wordt onterecht beschuldigd. Als ik u mag adviseren; zou ik al om deze redenen niet deelnemen aan dit casino die resoluut beslissingen neemt die nergens op gebaseerd zijn. Alle gegevens kunnen ze natrekken en nagaan wie je bent. Ik dacht een leuk bedrag te hebben om lekker met mijn kids op een vliegvakantie te kunnen. Heb ik als alleenstaande moeder die veel ellende heeft meegemaakt wel verdiend dacht ik. Het lijkt wel of ze niet willen uitbetalen en maar wat verzinnen of zo? wat is 1600 euro nou oor een casino. Heeft iemand hier ook ervaring mee gehad en wat kun je nu eigenlijk? voelt zo oneerlijk

  • sad face
    peter

    Beoordeeld op 22/08/2019

    Mensen speel niet op boocasino na 2000 euro wagering te hebben weg gespeeld. Kon ik eindelijk voor de winst spelen. Ik wou 150 euro laten uitbetalen maar kreeg te horen dat ik dat op de verkeerde spellen bijelkaar had gespeeld. Ik speelde alleen op speelautomaten en ook nog een lage inzet met ten hoogste een keer 50 eurocent. Een schijt casino dus ik zeg oplichting mvg Peter

Review schrijven

  • Selecteer het online Casino waar je een review voor wil schrijven.