Dunder Casino Reviews

Dunder Casino is opgericht in 2016, maar heeft een collectie aan spellen alsof ze al decennialang meegaan. Met meer dan 1.400 verschillende spellen van toonaangevende ontwikkelaars vind je bij Dunder Casino een groot aanbod. Je vindt er slots, BlackJack, roulette en live casinospellen. Met de categorie-indelingen is het ook makkelijker om een spel te vinden dat bij jou past.

Bonussen

De welkomstbonus voor nieuwe spelers bedraagt in totaal €600. Dit bedrag is verdeeld over de eerste vier stortingen die je doet. Bij je eerste storting wordt je inleg verdubbeld met een maximumbedrag van €50. Ook krijg je de eerste tien dagen iedere dag 20 gratis spins op het populaire videoslot Starburst. Bij je tweede storting krijg je de helft van je totale inleg als extra speelgeld, met een maximumbedrag van €200. Je derde storting geeft je een kwart van de inleg als extra speelgeld, met een maximum van €150. De laatste bonus is voor je vierde storting waarbij je weer een kwart van je inzet als speelgeld terugkrijgt, maar nu met een maximumbedrag van €300.

Vergunningen

Dunder Casino staat geregistreerd op Malta en heeft daar ook een gokvergunning.

Klantenservice

De klantenservice van Dunder is beschikbaar via live chat of per e-mail.

Geld storten en uitbetalen

Dunder Casino biedt een aantal betaalmogelijkheden. Je kunt een storting doen met je creditcard, je Skrill, Neteller of ecoPayz e-wallet of met een prepaidkaart.

Review schrijven over Dunder Casino Reviews

Review schrijven
Sorteer op:
  • seip

    Beoordeeld op 16/11/2019

    zijn er nu ook mensen die de site niet opkomen,heb er nog nooit problemen mee gehad.

  • Piet

    Beoordeeld op 10/11/2019

    *, * en *... elke x vragen ze om documten moet je meer dan 78 ur wachten en kun je niks.. daarna precies het zelfde liedje

  • anoniem

    Beoordeeld op 18/10/2019

    Niet spelen !!! Gewoonweg *@* casino !! Geld gestort....storing op site en nooit mijn geld op mijn account gehad.... gemaild maar niet geholpen

  • Ed

    Beoordeeld op 20/09/2019

    Dunder is top, heb mijn winst altijd binnen een uur op mijn tegenrekening bijgeschreven. Bij andere casino's soms dagen moeten wachten met het risico dat je het opnieuw gaat inzetten.

  • Barry K.

    Beoordeeld op 20/08/2019

    Vond het redelijk tot dusver. Niet geweldig. Niet slecht. Leuke slots, goede opties. Moet nog mijn bonus rondspelen maar tot dusver €122,32 winst. Mag niet klagen!!!

  • Ramon

    Beoordeeld op 15/08/2019

    Wat een slecht online casino. 1 keertje wat gewonnen en Voorderest alleen maar verloren.

  • Ben

    Beoordeeld op 18/07/2019

    Ik speel al een tijd op Dunder casino. Mijn ervaringen zijn alleen maar positief. Het spelaanbod is ruim en winsten worden snel overgemaakt. Vaak staat is het geld al een aantal uren op de rekening.

  • Antonio

    Beoordeeld op 18/07/2019

    Wat een bagger casino!, Heb 300euro gewonnen ze vroegen om adress bewijs ik heb een pdf gestuurd van mijn elektriciteit ze zeggen dat het niet goed is, Ik weet nu al ik krijg me geld niet : NIET SPELEN OP DUNDER !!! ALS JE GELD WINT ZE GEVEN JE GEEEN MOER.

  • Pascal

    Beoordeeld op 21/05/2019

    Ik speel al twee jaar via dunder, en heb eigenlijk nooit geen problemen gehad, zelfs met support word ik altijd netjes geholpen. Bedragen boven de 1000 heb ik ook gewoon uitgekeerd gekregen. Ik vind het een top casino

  • Peter

    Beoordeeld op 13/03/2019

    Ik snap deze reacties niet helemaal, ik heb nooit problemen gehad met dunder, vind het een prima casino

  • Anoniem

    Beoordeeld op 12/03/2019

    Om van te kotsen Account restricted Kan fluiten naar mn geld

  • Ahmed

    Beoordeeld op 08/02/2019

    Hele slechte online casino speelde eerst ook zonder problemen na tijdje begon roulette problemen te geven als ik verloor ging het geld eraf en als ik juiste nr had werd de bet opeens gecanceld en kreeg ik geen winst tevens met het spelen van een spel genaamd extra chili bonus game gewonnen waar je een aanzienlijk bedrag kan winnen opeens fout codes elke keer en de customer service helpt voor geen meter al tig keer het bewijs opgestuurd nu zo pissig erop dat ik en bericht heb gestuurd dat ze mijn account moeten verwijderen want echt geen zin om daar nog te spelen voor mensen die bij een goeie online casino willen spelen raad ik unibet aan groot en vertrouwd dunder nooit meer

  • Velting

    Beoordeeld op 20/09/2018

    Bij mij het zelfde met 200 300 euro is er niks aan de hand maar nu wou ik 500 euro uitbetalen en krijg het niet uitbetaald. Mijn account is nu geblokkeerd. Oplichters

  • JanC

    Beoordeeld op 04/06/2018

    Altijd leuk gespeeld bij Dunder nu heb ik een keer een leuk bedrag gewonnen 4500,00 euro ,Ben nu 4 weken bezig om deze uit te betalen,maar wordt van kastje naar de muur gestuurd,hebben al mijn info ,en nu laten ze niks meer horen ,willen ID met kleuren foto hebben die ik niet heb ,deze is altijd zwart / wit . blijf nog steeds wachten op contact of uitbetaling . Jammer dat het zo moeilijk gaat ,begin een beetje te geloven op oplichting.

  • Sanda Myint

    Beoordeeld op 04/03/2018

    Eerste keer dat ik überhaupt een casino spel speelt. Ik werd verleid door een verhaal dat ik las op facebook wat blijkbaar een onzin was. Ik speelde gelijk en heb geld overgemaakt naar hun. Omdat de creditcard van mijn man is, moest ik dat ook bewijzen. Nu vragen ze continue documenten..ik heb alles verstuurd wat er te versturen valt en nu vragen ze mij om een energierekening bewijs. Waar slaat dat in godsnaam op. Ik wil mijn 470euro die ik heb gestort op mijn rekening. Die heb ik eerlijk gewonnen. NOOOOIT MEEER DUNDER VOOR MIJ!!!

  • Bo

    Beoordeeld op 02/05/2017

    Ik kreeg een email met 200 gratis spins en €600 speelgeld. Geen disclaimer niets. Pas als je je hebt aangemeld word het duidelijk dat je op de eerste 20 gratis spins na (je kan 1 cent per punt winnen) pas geld krijgt als je zeker €1000.- overmaakt. Oplichters

  • karin

    Beoordeeld op 27/04/2017

    Ik speel er al een tijdje op dunder. nooit problemen mee gehad, totdat ik 950 euro wou uitbetalen en ze opeens mijn account wouden verifiëren, ik ben nu al meer dan 2 weken hiermee bezig en word van het kastje naar de muur gestuurd, mijn account is opeens geblokkeerd, mijn withdraws zijn gecanceld.. en de chat helpt me totaal niet verder, eerst kreeg ik de hele tijd een email terug dat de proof of adress, niet goed zou zijn, uiteindelijk zelfs van alles van kamer van koophandel mee gestuurd, allerlei dingen gestuurd, waarop duidelijk te zien is waar ik woon, sinds ik dat laatste heb gestuurd van de kvk, heb ik nooit meer iets vernomen, enkel emails over dat mijn withdraws waren gecanceld en mijn account dus geblokkeerd is, ze reageren niet meer op e-mails, en op de chat zeggen ze IEDERE dag hetzelfde verhaaltje, dat ik geduld moet hebben en ze er zogenaamd haast van gaan maken, maar dit gebeurd dus niet, ze kunnen me verder ook niet vertellen Wat ze nu precies aan het doen zijn, waarom het zo lang duurt om mijn account te verifiëren, niks vertellen ze, ben bang dat ik na alles wat ik gestort heb, wel naar mijn uitbetalingen kan fluiten! heel raar, nooit verwacht, aangezien ik kleinere bedragen (rond de 150 etc) wel altijd gewoon uitbetaald heb gekregen.

Review schrijven

  • Selecteer het online Casino waar je een review voor wil schrijven.