JackpotCity Casino Reviews

JackpotCity is een online casino dat zich niet richt op fratsen als een live casino of sportweddenschappen. In plaats daarvan heb je met JackpotCity toegang tot meer dan 400 verschillende slots van populaire ontwikkelaars, speel je online BlackJack, roulette of andere populaire en minder bekende casinogames.

Bonussen bij Jackpokcity casino

Als welkomstbonus bij JackpotCity casino krijg je tot € 1.600 aan gratis speeltegoed. Hoewel dat al een enorm hoog bedrag is, waar je normaal gesproken alleen 100% aan gratis tegoed bovenop je eerste storting krijgt (en 50% of 25% over volgende stortingen), geeft JackpotCity je altijd 100% over de eerste vier stortingen. Dit alles met een maximale bijdrage van € 400.

Vergunningen

JackpotCity heeft een vergunning op Malta en eentje uit het Canadese indianenreservaat Kahnawake.

Klantenservice

De klantenservice van JackpotCity is dag en nacht bereikbaar per email. Er zijn helaas geen andere manieren om contact op te nemen met JackpotCity.

Geld storten en uitbetalen

Om geld in je account te storten, betaal je met creditcard, prepaidkaart of de e-wallets Skrill, Neteller en ecoPayz. Om geld op te nemen uit je account, moet je een van de e-wallets gebruiken of het geld als ‘entropay’ prepaidkaart opnemen.

Review schrijven over JackpotCity Casino Reviews

Review schrijven
Sorteer op:
  • sad face
    Demetrius

    Beoordeeld op 19/09/2020

    Ja dit klopt met het afschuiven naar een andere groep waar je minder of helemaal niets meer wint. Heb ik ook al getest en het zijn geen kansen meer om te winnen, het ligd in hun zijn hand . Ik heb naar jaren mijn account daar gesloten en ben er blij mee.

  • upset face
    Anouk

    Beoordeeld op 01/09/2020

    Had eerst een negatieve review geschreven, maar nu doordat het geld is vrijgekomen door t spelen, wat wel een dingetje is, wil ik wel zeggen dat mijn geld overgemaakt en binnen gekomen is. Het heeft wel wat voeten in aarde gehad en veel e-mails en gechat, klantenservice is heel snel. Dus ervaring beter dan gedacht.

  • upset face
    Anouk

    Beoordeeld op 31/08/2020

    Heb eerst een negatief bericht geschreven dat je niet je geld terugkrijgt. Heb aan de speelwensen voldaan en het bedrag vrijgespeeld en nu echt een heleboel geld gewonnen en betaald gekregen, dus toch nog blij met jackpotcity

  • happy face
    Paul Viersen van

    Beoordeeld op 17/08/2020

    heb alleen maar positieve ervaringen met Jackpotcity. Win regelmatig, de withdraw blijft een paar dagen staan als bedenktijd maar wordt daarna altijd netjes uitbetaald.

  • sad face
    Anouk

    Beoordeeld op 14/08/2020

    Je kunt niet meer je eigen geld terug halen als je een bonus hebt gehad en gespeeld. Dus wees gewaarschuwd, je bent gewoon je geld kwijt. Trap er niet in

  • happy face
    Mim

    Beoordeeld op 28/07/2020

    Hoe kan ik me laten uitbetalen?

  • sad face
    Milly

    Beoordeeld op 28/07/2020

    Ik heb al weken mijn rekening geplaatst zonder steeds geen toegang aan het spel

  • happy face
    Alida

    Beoordeeld op 24/07/2020

    Ik heb zeer goede ervaringen met jackpotcity wat betreft klantenservice, spelen en uitbetalen, ik kan niet anders zeggen dan top!

  • sad face
    MIke

    Beoordeeld op 14/07/2020

    KRijg een bericht met welkom bonus, ik denk leuk ik ga 250 euro storten, dan krijg 250 euro bonus. Je zou verwachten dat de bonus pas vrijkomt bij wanneer je deze 50 keer hebt omgezet, logisch. Maar wat nu, dit casino geeft ook je eigen geld pas vrij op het moment dat jede bonus vrij hebt gespeeld. Is dit niet ongelofelijk? Je krijgt dus pas je 250 euro terug als je bijna 20 000 euro hebt omgezet, bijna onmogelijk en belacheliojk dat je niet zoals bij andere casinos gewoonter aller tijde je eigen geld gewoon kunt opnemen.

  • sad face
    Jack

    Beoordeeld op 31/05/2020

    Het is een malafide Casino dat speelt met jou inleg. Hoe werkt dat? Heel simpel. Elk account heeft een functie dat meer winsten kan genereren of juist minder. Zodra je een paar honderd winst hebt gemaakt, schuiven ze jouw account naar de minder winsten groep. Hierdoor zijn jouw winstkansen minder dan daarvoor. Als je dan alsnog teveel winst maakt, zetten ze tijdelijk een blokkade op jouw account. Dit zorgt ervoor dat je de minimale winst kan behalen. Dus in free spins is de kans hoger dan dat je minder winst ontvangt en soms zelfs niks wint, dan wanneer je in de regular mode groep geplaatst wordt. Betekend dat ze dus vals spelen, om zo maar geld te kunnen innen. Zodra je dan een tijd afwezig bent geweest wordt jouw account weer verplaatst. Succes voor de spelers die hierin wel geloven, maar terwijl jij een spelletje daar speelt, kijken ze mooi mee over jou schouder welk spel je speelt en of je niet teveel winst maakt. Criminelen zijn het!!!

  • sad face
    Elisabeth

    Beoordeeld op 13/04/2019

    Onbetrouwbaar, voorbeeld: je kunt storten dmv paypal, maar uitbetalen wordt moeilijk gemaakt, want dat kan dan weer niet via PayPal. Dan moet je eerst weer een deposit met je bankkaart doen en daarna kun je uit laten betalen op je bankkaart.

Review schrijven

  • Selecteer het online Casino waar je een review voor wil schrijven.